ΕΣΠΑ

ΠΛΑΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ 20x20cm (16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ 5x5cm) ΠΑΧΟΣ 20mm VIBRO

Vibro
Περιγραφή
ΠΛΑΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ 20x20cm (16 ΠΛΑΚΙΔΙΑ 5x5cm) ΠΑΧΟΣ 20mm VIBRO
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Διάσταση (mm) Βασικό πλακίδιο: 50x50mm x 20mm (Ύψος) / Πλάκες 200x200x20mm (4×4=16 πλακίδια βασικής δομής)
Διάσταση (Ø) Μ6, Μ8 και Μ10
Κατάλληλο για μηχανήματα βάρους (kg) έως 100

€ Β2Β

Για να δείτε τις τιμές, παρακαλώ συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Σύνδεση/Εγγραφή
Γνωρίστε το προϊόν

Η VIBRO είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή συστημάτων αντισεισμικής και αντικραδασμικής προστασίας, η οποία παρέχει μια ποικιλία προϊόντων και λύσεων που περιλαμβάνουν ελαστικές βάσεις, αποσβεστήρες κραδασμών, συστήματα ηχομόνωσης και προϊόντα για την προστασία κτιρίων και εγκαταστάσεων από σεισμούς και κραδασμούς. Με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η VIBRO αναπτύσσει προϊόντα που βελτιώνουν την ασφάλεια και την αντοχή των κτιρίων, διασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλεια των χρηστών τους.


Vibro - TiLe Πολυχρηστικό Αντικραδασμικό Πλακίδιο

Το Vibro-TiLe είναι ένα πολυχρηστικό Αντικραδασμικό Πλακίδιο κατασκευασμένο από ελασστικό ειδικής σύνθεσης. Η πρωτοποριακή του σχεδίαση πραγματιποιήθηκε από το τμήμα τεχνολογικής ανάπτυξης της εταιρείας με κριτήριο τη δυνατότητα να καλύπτει μεγάλη περιοχή φόρτισης, αλλά και ευκολία στην εφαρμογή. Παράλληλα λόγω της ειδικής διαμόρφωσης που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει μεγάλη υποχώρηση σε σχέση με το εξασκούμενο φορτίο. Έτσι επιτυγχάνει μεγάλο ποσοστό μείωσης κραδασμών και δονήσεων (έως και 85%).

Με στόχο τη δυνατότητα & ευελιξία επιλογής της απαιτούμενης ποσότητας, το προϊόν διατίθεται σε πλάκες διατάσεων 200x200mm. Σε αυτές περιλαμβάνονται 16 βασικά πλακίδια. Τα αντικραδασμικά πλακίδια αυτά μπορούν να κοπούν πολύ εύκολα σε κομμάτια ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της εφαρμογής.

Διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες κωνικές υποδοχές, όπου μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν περαστές βίδες Μ6, Μ8 και Μ10, οι οποίες το προσδέτουν στο μηχάνημα. Παράλληλα υπάρχουν κατάλληλες κωνικές υποδοχές για την στερέωση του αντικραδασμικού στο δάπεδο (όταν απαιτείται) μέσω κατάλληλων βυσμάτων.

Η πρωτότυπη σχεδίαση του αποτρέπει την δημιουργία ηχογεφυρών ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται περαστές βίδες για την στερέωση του αντικραδασμικού πλακιδίου Vibro-TiLe. Για ακόμα μεγαλύτερη μείωση κραδασμών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές στρώσεις με την ενδιάμεση παρεμβολή κατάλληλου χαλυβδοελάσματος για ομαλότερη κατανομή του φορτίου.

 
Βασικά Πλεονεκτήματα

  • Αρθρωτός σχεδιασμός για ευελιξία επιλογών
  • Μεμονωμένα κομμάτια 50x50 mm μπορούν να κοπούν εύκολα για να σχηματίσουν το απαιτούμενο σχέδιο έδρασης

  • Όταν χρησιμοποιείται με περαστές βίδες, μετατρέπεται εύκολα σε εύκαμπτη βάση στήριξης

  • Επαναχρησιμοποιήσιμο σε περίπτωση μετακίνησης του μηχανήματος

  • Εύκολο στην εγκατάσταση

  • Μεγάλο εύρος επιλογής φορτίου

Τυπικές Εφαρμογές                             

Τα αντικραδασμικά πλακίδια Vibro-Tile είναι κατάλληλα για χρήση κάτω από συμπιεστές, μονάδες HVAC, αντλίες, ανεμιστήρες, AHU, αντλίες θερμότητας, γεννήτριες, μετασχηματιστές, πρέσες κλπ.


Διαστάσεις
Για το βασικό πλακίδιο: 50x50mm x 20mm (Ύψος)
Διατίθεται σε πλάκες 200x200x20mm (4×4=16 πλακίδια βασικής δομής)


Εφαρμογή

Στις περισσότερες εφαρμογές το Vibro-Tile μπορεί να παραμένει σταθερό, λόγω της αυξημένης τριβής που διαθέτει (κυκλικοί δακτύλιοι στην βάση του). Για εφαρμογές όπου απαιτείται μηχανική πρόσδεση, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες προτρυπημένες οπές για υποδοχή κοχλιών Μ6 έως Μ10 για στερέωση στο μηχάνημα ή/και στο δάπεδο.  Αυτές οι οπές έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να μην επηρεάζουν την απόδοση του αντικραδασμικού.

*Σημείωση: Προτιμήστε η βάση του μηχανήματος να καλύπτει όλη την επιφάνεια του ελαστικού. Σε διαφορετική περίπτωση ελαττώστε το εξασκούμενο φορτίο.