ΕΣΠΑ

Τρόποι αποστολής & κόστος μεταφορικών

  • Για την ευρύτερη περιοχή Αθηνών – Πειραιώς δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200,00€ και κάτω από 200,00€ κατόπιν συνεννόησης!

  • Για παραδόσεις εκτός Αθηνών τα έξοδα αποστολής μεταβάλλονται ανάλογα με το συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας και τον τελικό προορισμό παράδοσης της παραγγελίας. Η αποστολή γίνεται με το πρακτορείο επιλογής του πελάτη, δεδομένου ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο.

  • Αποστολή Μέσω Courier:

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) δέματα βάρους έως 20kg.

Κόστος μεταφορικών

  • Βάρος (συμπεριλαμβάνεται η συσκευασία) έως 2 Kg - Κόστος Μεταφορικών (€)  3,00

  • Για κάθε επιπλέον kg επιβάρυνση 1,50 €

Διαδικασία αποστολής:

Η διαδικασία αποστολής ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παραλαβή του ενημερωτικού email (για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας) και οπωσδήποτε μετά την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού. Μοναδική εξαίρεση της ανωτέρω διαδικασίας αποστολής, αποτελεί η επιλογή του τρόπου πληρωμής μέσω αντικαταβολής, οπότε και η διαδικασία αποστολής ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παραλαβή του ενημερωτικού email, για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ισχύς παραγγελιών: 

Στην περίπτωση της παραλαβής της παραγγελίας σας οι παραγγελίες σας δεσμεύονται για 10 ημέρες. Με το πέρας των 10 ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα της αποδέσμευσης και ακύρωσης των παραγγελιών, ειδικά εάν δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη.