ΕΣΠΑ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ RDZ100ZB SIEMENS

Siemens
Περιγραφή
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ RDZ100ZB SIEMENS
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Βαθμός προστασίας IP30
Εύρος ρύθμισης επιθυμητής τιμής +5°C έως +30°C
Έλεγχος ΖΝΧ Ναι
Χρόνος ζωής μπαταριών < 1 έτος
Διαστάσεις (mm) 88x88x20,5
Περιβάλλον Χρήστη Οθόνη LCD
Τάση Λειτουργίας AC 24-230 V
Ρεύμα επαφής 5 (2) A
Τάση επαφής AC 24-230 V
Χρονοπρόγραμμα Mέσω της εφαρμογής "Connected Home"
Κατηγορία Ψηφιακοί - WiFi
Χρήση Μόνο Θέρμανση
Τύπος στερέωσης Επίτοιχη τοποθέτηση με βίδες
Ραδιοσυχνότητα 2,4-2,4835 GHz MHz
Έξοδοι ρελέ Μεταγωγή Επαφής/Ελεύθερου Δυναμικού
Εφαρμογή Συστήματα θέρμανσης

€ Β2Β

Για να δείτε τις τιμές, παρακαλώ συνδεθείτε ως χρήστης

Συνδεση/Εγγραφή
Γνωρίστε το προϊόν

Connected Home: Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημά της Siemens, Connected Home βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub. Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.

Το οικοσύστημα Connected Home είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη, είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.


ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ RDZ100ZB

Ο θερμοστάτης χώρου RDZ100ZB αποτελεί κομμάτι του οικοσυστήματος Connected Home της Siemens και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας δωματίου σε συστήματα θέρμανσης.

Έχει σχεδιαστεί για τον ακριβή έλεγχο της θέρμανσης σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κοιτώνες και άλλους τύπους κατοικιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ο RDZ100ZB ελέγχει τη θέρμανση απευθείας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ρελέ και με ασύρματη επικοινωνία με το Hub μέσω του δικτύου εξασφαλίζει αξιόπιστη σύνδεση και αλληλεπίδραση με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας μέσω του κόμβου δικτύου GTW100ZB.

Μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογή για κινητά Connected Home
(με δυνατότητα λήψης από το Google Play™ ή το Apple App Store®) για προηγμένες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων και η ρύθμιση παραμέτρων.

Η δυνατότητα έλεγχου δύο θέσεων ΤΡΙ με έξοδο OnOff παρέχει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες σας για θέρμανση και η ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου επιτρέπει αυτόματη προσαρμογή της θέρμανσης, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα προσφέρει αντιπαγετική προστασία, εξασφαλίζοντας ασφαλές και αξιόπιστο λειτουργικότητα